Beginnerscursus

In januari start Studio Dotter met twee groepen speciaal voor Beginners!

Collega's Joanne en Vera geven deze cursussen en we hebben een mooi programma gemaakt voor cursisten die nu van toeten noch blazen weten, maar daar graag verandering in willen aanbrengen.

Hoe ziet die Beginnerscursus eruit?

In 10 weken leer jij door een fijne combinatie van videolessen thuis en fysieke lessen in de studio alles over het opstarten van een project, over de naaimachine, over verschillende steken en stoffen èn naai je samen met Vera of Joanne een (kinder)shirt!

Na afloop van de cursus kun jij zelfstandig nog zo’n shirt of variaties daarop maken, of met een nieuw project starten.

De 5 fysieke lessen vinden om de week plaats op donderdag- of vrijdagavond, duren 2,5 uur en worden gegeven door Vera of Joanne. Voor de andere 5 weken worden meerdere videolessen voor je klaargezet in een overzichtelijke online leeromgeving. Die videolessen worden door mij gegeven en zijn bedoeld als voorbereiding voor de fysieke les die de week erop volgt. Je kunt deze lessen dan bekijken in de online leeromgeving www.studiodotter-onlinecursus.nl.

De groepen bestaan uit 4 tot 7 gelijkgestemden: heel gezellig om gelijk met elkaar op te gaan en ook van elkaar te leren.

Waarom de combinatie tussen fysieke lessen en videolessen?

De combinatie tussen deze twee lesvormen (die ook weleens Blended Learning wordt genoemd) gaat jou heel veel winst opleveren:

  • Doordat Joanne/Vera en ik jou allebei lesgeven, krijg je dezelfde informatie op twee manieren te horen. Het kwartje valt dan veel sneller.
  • Ben je na de eerste les alweer vergeten wat je is verteld? Dan kijk je de video nog eens terug. Heb je vragen n.a.v. de videoles? Stel ze de week erop in de les in de studio.
  • Pik jij dingen juist snel op? Bingewatch in één keer alle videolessen en gebruik de fysieke lessen om niet één, maar twee shirts te naaien, of plak er ook een broekje/legging aan vast.
  • Je hebt tot 12 maanden na de laatste fysieke les toegang tot de videolessen, dus je kunt er nog even op teren.
  • De video’s zijn overzichtelijk geordend in de online leeromgeving, waar je ook precies kunt zien welke video je al bekeken hebt en welke nog niet.

Wat kost deze cursus?

Deze waardevolle combinatie van 5 fysieke lessen van 2,5 uur + bijna 7 uur aan videolessen (waar je meer dan een jaar lang toegang toe hebt) krijg jij voor €199.

Hierbij is inbegrepen het gebruik van een naaimachine en allerlei andere tools, niet de kosten van materiaal. Wel krijg je 25% korting op je eerste aankoop in de shop (op zowel stof als fournituren) en daarna altijd 10% op stof.

 

Wanneer zijn de lessen?

Donderdagavond, door Vera
20 januari
3 & 17 februari
3 & 17 maart

Vrijdagavond, door Joanne
21 januari
4 & 11 februari
4 & 18 maart

*Mochten de lessen vanwege eventuele corona-maatregelen moeten worden afgezegd, verschuiven de lessen naar een moment waarop dat wel weer kan.

Mocht je een keer niet kunnen, kun je de les inhalen op de andere avond, mits er plek is.

 

Doordeweeks vóór 13.00 besteld, dezelfde dag verzonden! || Gratis verzenden vanaf €99.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Studio Dotter nieuwsbrief en ontvang elke 2 weken handige naaitips en nieuws uit de stoffenwinkel!
Aanmelden
© 2017 - 2021 Studio Dotter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel