Zakken toevoegen aan Hedda Rok van La Maison Victor 1/2020

 

(Op de hoogte blijven van nog meer goeie naaitips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!)

Zo’n eer, gevraagd worden als één van de eersten iets uit de La Maison Victor te maken! Ik, als LMV fan van het eerste uur, ben dus heel trots om, samen met mijn dotter Janna, glimmend van plezier in de huidige editie te staan!

Ik maakte voor de dotter het heerlijk simpele maar o zo leuke overgooiertje Selma in een canvas van See You at Six. Zo simpel en snel, dat lukt jou ook nog wel voor Kerst. Voor mezelf maakte ik de Hedda Rok. Deze had wat meer voeten in de aarde, omdat ik graag een niet-rekbare versie wilde, terwijl het patroon om een tricot vroeg. Dat betekende dat ik een blinde rits toe moest voegen en de tailleband iets ruimer heb gemaakt (achteraf niet nodig, dus er zit ook elastiek in…). Mijn versie is van een viscose van Atelier Brunette. De bomber die ik drag is zelf-ontworpen en gemaakt van een French terry van See You at Six.

Leuke rok, die #Heddalmv, maar nóg leuker als er zakken in zitten. In deze video leg ik uit hoe je zelf heel simple een patroondeel voor een zak toevoegt, zodat jij óók je handen ergens kwijt kan ????

 

(Op de hoogte blijven van nog meer goeie naaitips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!)

Bestellingen worden op dinsdag en vrijdag verzonden || Gratis verzenden vanaf €99.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Studio Dotter nieuwsbrief en ontvang elke 2 weken handige naaitips en nieuws uit de stoffenwinkel!
Aanmelden
© 2017 - 2023 Studio Dotter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel