Navigatie

Kant- en klare patronen om zelf een kledingstuk te naaien, geheel op maat (voor de beginnende/half-gevorderde naaiers)

Hou je van zelf kleding maken? Heb je een bepaald patroon in gedachten dat je niet kunt vinden, of heb je een moeilijke maat? Laat mij dan een patroon voor jou ontwerpen waarmee je zelf een kledingstuk gaat naaien.

Na het bespreken van je wensen, neem ik je maten op en ga ik aan de slag om de patronen te tekenen. Ik maak hier zelf een proefversie van die je mag komen passen om eventueel veranderingen aan te brengen. (Dit kan eventueel ook per post/Skype). Vervolgens ontvang jij op papier een kant en klaar patroon zodat je zelf een prachtig kledingstuk kunt gaan maken!

Wat kost dat? De uiteindelijke kosten hangen af van je gewenste kledingstuk en hoeveel uren daar in gaan zitten. Houdt er rekening mee dat mijn uurtarief €35 per uur is, exclusief BTW. Na ons eerste contact (mondeling, telefonisch of per mail) ontvang je een vrijblijvende offerte. Je kunt denken aan een bedrag rond €80-€100.

Het genoemde bedrag is:

  • Inclusief: een meetsessie, 1 passessie, het teken- en maakwerk, eventueel materiaal voor toile, eventuele verzendkosten, kant en klaar patroon & grondvorm (à €30) op basis waarvan je zelf in de toekomst patronen kunt tekenen.

Neem contact op per mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

Géén verzendkosten bij een bestelling boven €65!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Studio Dotter nieuwsbrief en ontvang elke 2 weken handige naaitips en nieuws uit de stoffenwinkel!
Aanmelden
© 2017 - 2019 Studio Dotter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel