Navigatie

Op maat gemaakte kleding/accessoires

Heb je een bepaald kledingstuk in gedachten dat je echt niet kunt vinden, of wel, maar dat helemaal niet past? Ik kan voor jou dit kledingstuk maken, precies op het lijf geschreven!

Na het bespreken van je wensen, neem ik je maten op en ga ik aan de slag om de patronen te tekenen. Als dat nodig is, volgt dan een pasversie (een ‘toile’) om te kijken of het allemaal naar wens is en goed past. Vervolgens maak ik het kledingstuk in de gewenste stof en passen we nog een keer, gewoon voor de zekerheid. Als het helemaal af is, gaat jouw droomjurk/jasje/gilet/broek mee naar huis!

Wat kost dat? De uiteindelijke kosten hangen af van je gewenste kledingstuk en hoeveel uren daar in gaan zitten. Houdt er rekening mee dat mijn uurtarief €35 per uur is, exclusief BTW. Na ons eerste contact (telefonisch of per mail) ontvang je een vrijblijvende offerte. Ga zeker uit van een bedrag van €175 ex BTW voor een complex kledingstuk.

Het genoemde bedrag is

  • Inclusief: een meetsessie, 2 passessies, het teken- en maakwerk, eventueel materiaal voor toile.
  • Exclusief: materiaalkosten (stof, garen, fournituren: deze mag je zelf aanleveren, kopen we samen, of koop ik voor je).

 

Neem contact op per mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

Géén verzendkosten bij een bestelling boven €65!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Studio Dotter nieuwsbrief en ontvang elke 2 weken handige naaitips en nieuws uit de stoffenwinkel!
Aanmelden
© 2017 - 2019 Studio Dotter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel