Diploma + verhuizing = feest!

stoffen webshop 15% korting

Dit weekend heb ik, na een ware beproeving, mijn Danckaerts coupeusediploma behaald! Na 1,5 jaar studeren was de opdracht binnen 4 dagen een colbert te naaien, met alles erop en erin (volledig linnen binnenwerk), voor je eigen gekozen pasdame. Niet mis. Van tevoren keek ik er op een positief gespannen wijze naar uit, een beetje zoals vlak voor je eerste bevalling. (Niet zoals bij een tweede, want dan weet je wel beter...) En net als bij een doorsnee bevalling viel dit examen vies tegen: 4 lange dagen alleen met 2 meter paars wol en je eigen gekmakende gedachten ('zou dit wel goed genoeg zijn?', 'waarom doe ik dit mezelf aan?!', 'oei, de anderen doen het heel anders', 'ik ga echt echt echt nooit meer iets naaien', etc). Maar goed. Er kwam toch een einde aan deze ellende, in de vorm van een zenuwslopende keuring, waarna de semi-verlossende woorden volgden: "U mag uw jasje weer meenemen. U weet toch wat dat betekent?" Jazeker, een diploma!

Daarnaast wordt Studio Dotter deze zomer 2 jaar en is dus oud genoeg om op kamers te gaan. Tijd voor het echte werk! Op een superplek in Deventer gaan na de zomer de naaicursussen van start: per week komen er meer lesmomenten en per cursus is er meer plek. En natuurlijk een supermooie, lichte, grote ruimte!

Om jullie te laten delen in mijn feestvreugde, krijg je t/m 14 juli 15% korting op alle stoffen in de webwinkel. Gebruik code 'feest' en sla je slag!

Bestellingen worden op dinsdag en vrijdag verzonden || Gratis verzenden vanaf €99.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Studio Dotter nieuwsbrief en ontvang elke 2 weken handige naaitips en nieuws uit de stoffenwinkel!
Aanmelden
© 2017 - 2023 Studio Dotter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel