Samenvatting Algemene Voorwaarden aangaande Stoffen, Fournituren en Kadobonnen:

 • Verzenden van de stoffen en fournituren gebeurt zo snel mogelijk: gestreefd wordt naar 2-3 werkdagen.
 • Verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Bedraagt je bestelling meer dan €99? Dan zijn de verzendskosten voor rekening van Studio Dotter.
 • Koop je stof of fournituren en ben je niet tevreden (over bijvoorbeeld de kleur)? Neem dan contact op per mail, zodat we kunnen overleggen over een oplossing. Retourneren moet 14 dagen na ontvangst gemeld worden. Bij ontvangst van het product door Studio Dotter krijg je je aankoopbedrag terug (mits ongebruikt, onbeschadigd en ongewassen). Verzendkosten terug naar de winkel zijn voor jouw rekening.  
 • Verzenden van de Kadobon gebeurt op de dag van bestellen of de werkdag erna, digitaal. De ontvanger krijgt een unieke kortingscode en ontvangt bij het gebruik hiervan bij een bestelling in de webshop de waarde van de kadobon als korting.
 • De Kadobon dient binnen 365 kalenderdagen besteed te worden. De naaicursus of workshop waaraan de kadobon wordt besteed mag buiten die 365 kalenderdagen vallen.

Samenvatting Algemene Voorwaarden aangaande Online Naaicursussen:

A. Inschrijven

 1. Deelnemen aan de online cursus geschiedt na inschrijving en betaling via www.studiodotter.nl.
 2. Uiterlijk 24 uur na ontvangst de van de betaling ontvangt de deelnemer per mail de inloggegevens voor de online cursus.
 3. Deelnemers aan de online cursus hebben onbeperkt toegang tot deze cursus, zolang de cursus online staat.
 4. Materiaal uit de cursus mag niet gedeeld worden met derden.

B. Annuleren

 1. Annulering van deelname kan alleen vóór je de inloggegevens opgestuurd hebt gekregen. Hierna is restitutie van de cursuskosten niet mogelijk. Je doet hiermee afstand van het herroepingsrecht: na levering van het product (lees: het toezenden van de inloggegevens) kun je je aankoop niet meer herroepen.

 

Samenvatting Algemene Voorwaarden aangaande Naaicursussen en Workshops:

A. Inschrijven

 1. Middels het versturen van het inschrijfformulier, of per mail aanmelden voor een Naaicursus, Strippenkaart of Workshop ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden en ga je een betalingsverplichting aan.
 2. Je inschrijving voor een cursus, Strippenkaart of workshop is definitief wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen en de cursus- of workshopkosten 14 dagen voor aanvang ontvangen zijn door Studio Dotter. Is dit niet het geval, vervalt je inschrijving.
 3. Inschrijven voor cursussen gaat op basis van volgorde van binnenkomst en vol = vol. Huidige cursisten mogen (binnen een bepaalde termijn) aangeven of en wanneer ze een vervolgcursus willen doen, alvorens de inschrijving open wordt gezet op de website. Studio Dotter kan niet garanderen dat er in de daaropvolgende cursus plek is op dezelfde dag. 
 4. Huidige prijzen zijn geldig tot 1 augustus 2023.

B. Annuleren

 1. Naaicursussen en Strippenkaarten mag je tot uiterlijk 28 dagen voor aanvang van de eerste les kosteloos annuleren. Daarna ben je Studio Dotter het cursusgeld verschuldigd.
 2. Naaiworkshops mag je tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren. Daarna ben je Studio Dotter het cursusgeld verschuldigd.
 3. Studio Dotter houdt zich het recht voor cursussen en workshops te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen, uiteraard met restitutie van het betaalde cursusgeld.

C. Afmelden en inhalen

 1. Gemiste lessen kunnen tijdens een andere les in diezelfde cursusperiode (10 weken) worden ingehaald mits deze les 12 uur voor aanvang van de les is afgezegd en er een inhaalplek beschikbaar is op een andere ochtend/avond. Dit laatste regelt de cursist zelf via de online agenda.

D. Vervallen van een les

 1. Wanneer de docent door ziekte of andere omstandigheden een les moet afzeggen, wordt in samenspraak met de cursisten/workshop-deelnemers een inhaalles gepland, of vervanging geregeld. Bij langdurige ziekte zal resititutie van het lesgeld plaatsvinden. 
 2. Vallen lessen uit door een gedwongen sluiting ivm Corona, ontvangen cursisten een tegoedbod (twv de uitgevallen lessen) die te besteden is in de webshop. Het lesgeld wordt niet gerestitueerd.

E. Aansprakelijkheid

 1. Studio Dotter is niet aansprakelijk voor schade door/aan en/of het verdwijnen van eigendommen en goederen van cursisten tijdens de cursus of workshop.
 2. Gebruik van naaibenodigdheden, gereedschap, machines en andere apparatuur is op eigen risico. Studio Dotter is niet aansprakelijk voor verwondingen of lichamelijk letsel die een deelnemer aan een cursus, of workshop oploopt door (oneigenlijk) gebruik, door hem/haarzelf of een ander.

 


 

 

(Algemene Voorwaarden – niet-leden van Thuiswinkel.org)

Bestellingen worden op dinsdag en vrijdag verzonden || Gratis verzenden vanaf €99.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Studio Dotter nieuwsbrief en ontvang elke 2 weken handige naaitips en nieuws uit de stoffenwinkel!
Aanmelden
© 2017 - 2023 Studio Dotter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel