Navigatie

Merel van Studio Dotter is opgegroeid tussen de naaimachines, dankzij haar moeder die een modevakschool heeft. Door haar eigen dotter (Zweeds voor dochter) en söner (zonen) heeft ze haar naaimachine 4 jaar geleden afgestoft en die staat nu zelden werkeloos.

Ze heeft inmiddels diploma's als  Costumière, Coupeuse Kostuum- en Mantelvak en Coupeuse Proportieleer (bij Modevakschoolvereniging Danckaerts). Daarnaast is ze HBO docent met 10 jaar leservaring. Deze combinatie maakt haar een ervaren en gedreven juf die jou uitstekend kan begeleiden tijdens een cursus of workshop! 

Ook is ze erg kritisch als het om stof gaat. Wanneer je zelf kleren maakt, stop je er veel ernergie, liefde en best regelmatig ook frustratie in. Dan wil je natuurlijk graag dat dit kledingstuk na een paar keer wassen nog steeds mooi is. Merel draagt er zorg voor dat je hier alleen maar stoffen vindt die daaraan voldoen. Ze worden persoonlijk getest (naait het fijn? blijft het mooi?) en  hebben (bijna) allemaal labels die aangeven dat ze biologisch geproduceerd zijn. 

 

Dit zeiden cursisten over de naaicursus:

Annemarie“Inmiddels al 20 lessen bij Merel gehad. Erg leerzaam, verslavend en gezellig. Je kunt zelf je eigen projecten kiezen. Wat wil je leren? Weet je niets, dan heeft Merel genoeg voorbeelden hangen. Ze helpt je op weg en thuis rommel je lekker verder (of niet). Iedereen werkt in zijn eigen tempo.  Een aanrader!”

Jorien“Super leuke cursus! Merel geeft op een ontspannen en heldere manier les. Ik heb erg veel geleerd en hoop nog meer te leren.”

Hanneke“Tien keer een fantastische avond gehad. Veel geleerd, gezellig gekletst. Merel neemt tijd voor elke cursist en je kunt werken op je eigen niveau en tempo. In de toekomst ga ik zeker weer een keer de cursus volgen om me nog meer vaardigheden eigen te maken!”

Meike“Een jaar geleden kwam ik bij Merel. Zonder enige ervaring startte ik met naaicursus. Inmiddels heb ik al diverse kledingstukken gemaakt! Merel kan je zowel de beginselen van het werken met de naaimachine en kleding maken bijbrengen en daarnaast inspelen op moeilijkere projecten. De avonden zijn gezellig en in een rustige omgeving. Echt even een avondje voor jezelf, je hoofd leegmaken. Door de kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht. Echt een aanrader!”

Liesbeth“Op ieders eigen niveau, zelf gekozen kleding maken.  Leuk en leerzaam! I like!!”

Nadine“Een jaar geleden begonnen bij Merel en wat heb ik ontzettend veel geleerd. Het eerste broekje past mijn zoon niet meer, maar zal ik altijd bewaren. Inmiddels maak ik ook veel leuke dingen zonder de lessen voor mijn kinderen en andere leuke spulletjes. Dit had ik een jaar geleden niet van mezelf verwacht. De lessen zijn gezellig, leerzaam en ook erg ontspannend. En eigenlijk heb je al best snel je eerste project klaar met wat hulp van Merel! Vanaf eind augustus mag ik weer 10 lessen volgen! Super veel zin in.”

Sabine“10 hele leuke, gezellige, maar bovenal leerzame lessen gehad. Heel veel geleerd, in een klein groepje en ieder op zijn/haar eigen tempo.”

Géén verzendkosten bij een bestelling boven €65!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Studio Dotter nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2017 - 2018 Studio Dotter - Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel